Bayburt-Gümüşhane yolunda otobüs kaza yaparak durdu

Geçit Köyü’nde Kış Hava Şartlarından Dolayı Meydana Gelen Kaza!

Bayburt-Gümüşhane karayolunda dün akşam yaşanan trafik kazası, otobüs yolcuları arasında büyük endişeye neden oldu. Erzurum-Trabzon seferini yapan Ali Osman Ulusoy firmasına ait yolcu otobüsü, kar yağışı sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolü kaybederek istinat duvarına çarptı. Kaza sonucunda otobüsün birçok camı kırıldı ve araçta bulunan 5’i çocuk 14 kişi yaralandı. Olay yerine derhal sağlık ve jandarma ekipleri hareket etti. Yaralılara ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı ve daha sonra Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk edildiler. Neyse ki yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Diğer yolcular ise kaza sonrası hafif yaralarla kazayı atlattı ve yolculuklarına devam ettiler. Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastaneyi ziyaret ederek yaralıları teselli etti ve acil şifalar diledi. Vali Baruş, yaralıların kısa sürede taburcu edileceğini açıkladı.

Cep Telefonlarıyla Kaydedilen Panik Anları!

Kaza sonrası otobüste yaşanan panik dolu anlar, yolcular tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Görüntülerde, otobüsün içinde cam parçalarıyla dolu koridor ve koltuklarda ağlayan çocuklar yer aldı.

Related Posts

Brezilya, 17. BRICS Liderler Zirvesi’ne ev sahipliği yapıyor

Geçen yıl Rusya’da düzenlenen BRICS Zirvesi’nin 17.’si bugün Brezilya’da başlıyor. Putin ve Şi’nin video konferans yöntemiyle katılacağı zirvede Rusya’yı Dışişleri Bakanı Lavrov temsil edecek. Türk Dışişleri Bakanı Fidan da iki gün boyunca BRICS Zirvesi etkinliklerinde yer alacak.

Sen Nehri 102 yıl sonra yüzmeye açıldı

FRANSA’nın başkenti Paris’te Sen Nehri 102 yıl sonra ilk kez yüzmeye açıldı.

CHP’li Ali Mahir Başarır adliye önünde çileden çıktı: ‘Çekin elinizi belediyelerimizin üstünden’

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in hakkında verilen tutuklama kararının ardından adliye önünde açıklama yapan CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, “Onurunuz varsa, cesaretiniz varsa, şerefiniz varsa gelin mücadelenizi bizimle yapın, çekin elinizi belediyelerimizin üstünden” dedi.

İngiltere’den 14 yıl sonra Şam’a ilk ziyaret! Suriye’ye rekor insani yardım

İngiltere Dışişleri Bakanı David Lammy, Şam’da Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara ile görüştü. Bu, İngiltere’den 14 yıl aradan sonra Şam’a bakanlık düzeyinde gerçekleştirilen ilk ziyaret oldu. İngiltere’nin 94.5 milyon sterlin insani yardım, kimyasal silahların imhası için 2 milyon sterlin yardım yapacağı duyuruldu. 

CHP Bulut’tan Timur Soyakn’ın gözaltına alınmasına tepki: Muhalif hiçbir sese, gerçeklere tahammülleri kalmadı

CHP Bulut’tan Timur Soyakn’ın gözaltına alınmasına tepki: Muhalif hiçbir sese, gerçeklere tahammülleri kalmadı

Afrika üzerinden geliyor! Bugün başlıyor: Sıcaklıklar 40 dereceyi aşacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkacağını belirterek vatandaşları günün en sıcak saatlerinde dikkatli olmaya çağırdı.