İsrail ordusu Gazzeli balıkçıları alıkoydu

İsrail Ordusu, Açlıkla Mücadele Eden Gazzeli Balıkçılara Müdahale Ediyor

İsrail ordusu, Gazze’de 2 Mart’tan beri devam eden sıkı abluka sebebiyle açlık sorununun arttığı bölgede yiyecek bulmaya çalışan Filistinlilere karışmaya devam ediyor. Gazze Balıkçılar Sendikası, İsrail deniz kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen son operasyonu kamuoyuyla paylaştı.

İSRAİL DENİZ KUVVETLERİ BALIKÇILARI TUTUKLADI

İsrail deniz kuvvetleri, 5 Filistinli balıkçıya önce ateş ederek müdahalede bulundu, ardından da tutuklayarak bilinmeyen bir yere götürdü. Gazzeli balıkçılar, ailelerinin geçimini sağlamak amacıyla denize açılmak zorunda kalmalarına rağmen, bu durum onları çeşitli tehlikelerle karşı karşıya bırakıyor.

Related Posts

Saray’dan yeni anayasa için tek şart: Erdoğan’ın başdanışmanı Mehmet Uçum’dan ‘Referandumsuz olmaz’ çıkışı!

Halkın yeni anayasa talebinin olmadığını savunan görüşlere tepki gösteren Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, halkın taleplerinin devrimci yönünü ve geleceğe dair beklentilerini görmezden gelen bu yaklaşımın isabetli olmadığını ifade etti. Uçum, TBMM’de 400 veya daha fazla oyla kabul edilse bile yeni anayasa için referanduma gidilmesinin gerektiğini savundu.

Bahçeli, Kamu-Sen yönetimiyle görüştü; hatıra fotoğrafı çekildi

Bahçeli, Kamu-Sen yönetimiyle görüştü; hatıra fotoğrafı çekildi

Aksaray’da feci olay: 2 yaşındaki bebek balkondan düştü

Aksaray’da 1’inci kattaki evlerinin balkonundan düşen 2 yaşındaki Haydar bebek yaralandı.

Bayburt’ta Geleneksel Oyun Şöleni

Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri’nde çocuklar geleneksel Türk oyunlarıyla eğleniyor.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum: Referandumsuz yeni anayasa olmaz!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum: Referandumsuz yeni anayasa olmaz!

Tosya’da Kaza: Ölülerin Kimlikleri Belirlendi

Kastamonu’nun Tosya ilçesindeki kazada ölenlerin kimlikleri tespit edildi. Yaralılar hastanede.