Antalyalılar Atatürk Parkı Gençlik Merkezi’nde buluşuyor

Antalya’da Gençler, Atatürk Parkı Gençlik Merkezi’nde Buluşuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, gençlere yönelik projeler kapsamında Atatürk Parkı’nda Gençlik Merkezi’ni ziyarete açtı. Akdeniz ve Toros Dağları manzaralı merkez, üniversite öğrencileri, gençlik toplulukları ve STK’lara buluşma ve etkinlik alanı sunuyor. Son olarak, Akdeniz Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencileri, merkezin terasında erken yılbaşı temalı bir etkinlik düzenledi. Karaoke şarkılarıyla keyifli zaman geçiren öğrenciler, merkezin gençlik liderlerinden projeler hakkında bilgi aldılar. Etkinliğin sonunda öğrencilere Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yeni yıl mesajını içeren hediyeler ve 1 yıllık dijital kütüphane kartı da verildi.

Yeni Projeler Geliyor

Gençlik Merkezi Sorumlusu Tuğçe Güney, merkezin yakında gençlere psikolojik danışmanlık, e-ticaret eğitimleri ve İngilizce konuşma kulüpleri gibi hizmetler sunmaya başlayacağını belirterek, “Gençler, Antalya Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi’nden randevu alarak bu fırsatlardan yararlanabilir” dedi.

İngiliz Dili ve Edebiyatı Araştırma Görevlisi Samiye Sinem Çoban ise merkezi çok beğendiğini ifade ederek, “Böyle güzel bir mekânın gençlere hediye edilmesi çok kıymetli. Speaking Club, film analizi ve gençlik kampı gibi projeler üzerinde çalışıyoruz. Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Related Posts

Sinop’ta ticari araç bariyere çarptı: 2 Yaralı

Sinop’un Gerze ilçesinde hafif ticari aracın yol kenarındaki bariyere çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kazada araçta sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

Erzurumlu doktordan nişanlısına kurbanlık koç hediyesi

Erzurum’da görev yapan bir doktor, Kurban Bayramı öncesinde nişanlısına kurbanlık koç hediye etti.

Elektrik direğine çarpan araç evin bahçesine düştü: 1 ölü, 3 yaralı

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin evin bahçesine devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Bayramda 3 bin gizli yolcu

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve Jandarma Genel Komutanlığı, Kurban Bayramı tatili süresince trafik güvenliğini sağlamak için son teknoloji sistemlerle denetimlerini sıkılaştırıyor. Trafik İzleme Merkezleri, trafik akışını ve kural ihlallerini anlık olarak takip edecek.

MİT’in operasyonuyla yakalanmıştı! IŞİD’in sözde sorumlusu tutuklandı

Turuncu kategoride aranırken Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile Pakistan’ın istihbarat teşkilatı ISI’nın ortak operasyonuyla yakalanan terör örgütü IŞİD’in sözde sorumlularından Özgür Altun tutuklandı.

Nükleer santral ihalesinde kriz çözüldü

Çekya Yüksek İdare Mahkemesi, Dukovani Nükleer Santrali’nde yeni reaktörlerin inşasını kapsayan sözleşmenin imzalanmasını engelleyen kararı iptal etti. Elektrarna Dukovany II şirketi ile ihaleyi kazanan Güney Koreli KHNP’nin başvurusu üzerine alınan …