Bursa’da Fabrikada Yangın: Hasar Görüntülendi

Bursa’da Yangın Sonrası Fabrikada Meydana Gelen Hasar Gözlerden Kaçmadı

Geçtiğimiz gece Bursa’nın Nilüfer ilçesi Tahtalı Mahallesi’nde meydana gelen yangında zarar gören fabrikanın durumu merak konusu oldu. Fabrikanın çatısı ve dış cephesinde oluşan hasarlar, görenleri şaşırttı.

Ses sistemleri üretimi yapan fabrikada çıkan yangın, işçilerin hızlı müdahalesi ve 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirimleriyle kontrol altına alındı. İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri yangına anında müdahale ederek facianın önüne geçti. Yangın söndürüldükten sonra soğutma çalışmaları ise gece boyunca devam etti.

Gündüz aydınlığında çekilen görüntüler ise fabrikanın çatısındaki saçların birbirine girmesiyle oluşan hasarı net bir şekilde gözler önüne serdi.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, yangının çıkış nedenini belirlemek üzere soruşturma başlattı ve çalışmalarına devam etmektedir.

Yazar: Yiğithan HÜYÜK – Kameraman: Muhammet Hüseyin SEZGİN/BURSA

Related Posts

Metan gazı zehirlenmesi sonucunda şehit düşen Mahsun Yeşildemir ve Abdurrahman Akdoğan son yolculuklarına uğurlandı

Metan gazı zehirlenmesi sonucunda şehit düşen Mahsun Yeşildemir ve Abdurrahman Akdoğan son yolculuklarına uğurlandı

Kral Charles, 7 Temmuz saldırılarının yıl dönümünde konuştu

2005 yılında Londra’da düzenlenen ve 52 kişinin hayatını kaybettiği, yaklaşık 800 kişinin yaralandığı 7 Temmuz saldırılarının 20. yılında Kral Charles duygusal bir açıklama yaptı. Açıklamada “Hayatları sonsuza dek değişen herkes için kalpten …

Brezilya, 17. BRICS Liderler Zirvesi’ne ev sahipliği yapıyor

Geçen yıl Rusya’da düzenlenen BRICS Zirvesi’nin 17.’si bugün Brezilya’da başlıyor. Putin ve Şi’nin video konferans yöntemiyle katılacağı zirvede Rusya’yı Dışişleri Bakanı Lavrov temsil edecek. Türk Dışişleri Bakanı Fidan da iki gün boyunca BRICS Zirvesi etkinliklerinde yer alacak.

Sen Nehri 102 yıl sonra yüzmeye açıldı

FRANSA’nın başkenti Paris’te Sen Nehri 102 yıl sonra ilk kez yüzmeye açıldı.

CHP’li Ali Mahir Başarır adliye önünde çileden çıktı: ‘Çekin elinizi belediyelerimizin üstünden’

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in hakkında verilen tutuklama kararının ardından adliye önünde açıklama yapan CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, “Onurunuz varsa, cesaretiniz varsa, şerefiniz varsa gelin mücadelenizi bizimle yapın, çekin elinizi belediyelerimizin üstünden” dedi.

İngiltere’den 14 yıl sonra Şam’a ilk ziyaret! Suriye’ye rekor insani yardım

İngiltere Dışişleri Bakanı David Lammy, Şam’da Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara ile görüştü. Bu, İngiltere’den 14 yıl aradan sonra Şam’a bakanlık düzeyinde gerçekleştirilen ilk ziyaret oldu. İngiltere’nin 94.5 milyon sterlin insani yardım, kimyasal silahların imhası için 2 milyon sterlin yardım yapacağı duyuruldu.