Cezaevi Ring Aracı Devrildi: 9 Yaralı

Kırıkkale’nin Delice ilçesinde cezaevine ait ring aracının devrilmesi sonucu 2’si mahkum 9 kişi yaralandı.

M.S.’nin (37) kullandığı plakası öğrenilemeyen cezaevi ring aracı, Kırıkkale- Samsun kara yolu Büyük Yağlı köyü mevkisinde şarampole devrildi.

İhbar üzerine bölgeye polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada, sürücü ile aynı araçta bulunan cezaevi personelleri M.A. (28), A.Ö. (27), E.K. (28), E.H.Ç. (29), M.K. (28) ve M.Ö. (26) ile 2 mahkum yaralandı.

Ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Related Posts

Diyabet hastası barbie bebek üretildi

Dünyaca ünlü oyuncak devi Mattel, yeni Barbie bebeğini diyabet hastası olarak tasarladı.

Uyuşturucu operasyonu: 35 tutuklama

Ali Yerlikaya, “Narkokapan-Tekirdağ” operasyonları sonucu 35 kişi tutuklandı” dedi.

Ünlü maden suları acilen marketlerden toplatılıyor

Bakteriyel kontaminasyon şüphesiyle Almanya’da piyasada bulunan ünlü maden suyu markalarının bazı partileri acil olarak geri çağrıldı. Tüketicilere “sakın içmeyin” uyarısı yapıldı.

Paşinyan’ın dini liderlere saldırılarına tepki: ‘Amaç geleneksel bağları bozmak’

Brezilyalı uluslararası ilişkiler uzmanı Conceiçao, Ermenistan’da Başbakan Nikol Paşinyan’ın dini liderlere ve Apostolik Kilise’ye yönelik saldırılarının geleneksel tarihi ve kültürel bağları ortadan kaldırmayı amaçladığını belirtti.

ABD Kuzey Koreli hacker Hyok’a siber saldırı yaptığı gerekçesiyle yaptırım kararı aldı

ABD, Kuzey Kore merkezli hacker grubu “Andariel” ile bağlantılı olduğunu belirttiği Song Kum Hyok’a, “kötü niyetli siber faaliyetlerde” bulunduğu gerekçesiyle yaptırım uyguladığını açıkladı.

İklim Kanunu Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi

Büyük tartışmalara neden olan İklim Kanunu Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.