DEM Parti heyetinden kritik görüşme: SDG lideri Mazlum Abdi ile bir araya geldiler






DEM Parti Heyeti, Kürt Ulusal Konferansı İçin SDG Lideri Mazlum Abdi İle Görüştü

DEM Parti Heyeti, Kürt Ulusal Konferansı İçin SDG Lideri Mazlum Abdi İle Görüştü

Kuzey ve Doğu Suriye’de bulunan DEM Parti heyeti, Kürt Ulusal Konferansı’na katılmak üzere Suriye Demokratik Güçleri (SDG) lideri Mazlum Abdi ile bir araya geldi. Görüşmede, Suriye ve Türkiye’deki siyasal gelişmeler ile barış müzakereleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

DEM Parti’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Kürt Ulusal Konferansı için Kuzey ve Doğu Suriye’ye giden DEM Parti heyetinin Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır, DEM Parti MYK Üyesi Serhat Eren, Milletvekilleri Saliha Aydeniz, Gülcan Kaçmaz ve Mehmet Kamaç’tan oluştuğu belirtildi. Heyet, SDG lideri Mazlum Abdi ile görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede, Suriye ve Türkiye’deki siyasal gelişmeler ile barış müzakereleri konusunda fikir alışverişinde bulunulduğu vurgulandı.


Related Posts

Eskişehir’e bahar geldi

Eskişehir de güneşli havada vatandaşlar Porsuk Çayı’nda ve şehir merkezinde günün tadını çıkardı.

İsrail askerlerinin yaraladığı Filistinli genç hayatını kaybetti

İsrail ordusunun iki ay önce açtığı ateş sonucu yaralanan Filistinli Ahmed İbrahim Nasasira hayatını kaybetti.

Otoyolda 9 araç kaza yaptı: 2 kişi yaralandı

Ankara – Niğde Otoyolu’nda dolu yağışı nedeniyle 6 farklı noktada 9 aracın karışığı kaza meydana geldi.

Mardin’de otomobil sulama kanalına devrildi: 4 yaralı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin sulama kanalına devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı.

Serap Öbekçi kimdir? Etüd ve Proje Daire Başkanı Serap Öbekçi neden gözaltına alındı?

İBB’ye yürütülen operasyonlar kapsamında Etüd ve Proje Daire Başkanı Serap Öbekçi gözaltına alındı. Peki, Serap Öbekçi kimdir? Etüd ve Proje Daire Başkanı Serap Öbekçi neden gözaltına alındı?

Bir SMA ilacı daha geri ödeme listesine alındı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Daha önce müjdesini vermiş olduğumuz; kullanım kolaylığı olan bir SMA ilacı daha geri ödeme listesine alındı.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir