Devlet kurumları Sokak canlılarının rehabilitesi için bir araya geldi

Sokak Hayvanlarının Rehabilitasyonu ve Kuduz Kontrolü Konulu Toplantı

Adana Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Ramazan Özdemir başkanlığında gerçekleşen toplantıda, sokak hayvanları rehabilitasyonu, kuduz hastalığının kontrolü ve sokak canlılarını tutma ve yakalama yöntemleri ele alındı.

Dr. Ramazan Özdemir, sokak canlılarının zarar görmeden tutulması ve yakalanması konusunda detaylı bilgiler verdi. Ayrıca, sokak hayvanlarına nasıl yaklaşılması, tutulması ve kontrol altına alınması gerektiği konusunda da katılımcılara bilgiler aktardı.

Dr. Özdemir, ilgili kurumların uygun araç ve ekipmanlarla donatılmasının ve çalışan personelin ehil kişilerden oluşmasının önemine vurgu yaparak, Hayvan Bakımevi’ne güvenli ve acısız bir şekilde transferin sağlanması gerektiğini belirtti.

Toplantıda ayrıca, kedi ve köpeklerin tutulma ve kontrol altına alınma yöntemlerine dair hassas bilgilerin paylaşılması gerektiği üzerinde duruldu. Bu sayede, çalışan personelin güvenliği ve sokak canlılarının zarar görmemesi sağlanması hedeflendi.

Related Posts

Saray’dan yeni anayasa için tek şart: Erdoğan’ın başdanışmanı Mehmet Uçum’dan ‘Referandumsuz olmaz’ çıkışı!

Halkın yeni anayasa talebinin olmadığını savunan görüşlere tepki gösteren Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, halkın taleplerinin devrimci yönünü ve geleceğe dair beklentilerini görmezden gelen bu yaklaşımın isabetli olmadığını ifade etti. Uçum, TBMM’de 400 veya daha fazla oyla kabul edilse bile yeni anayasa için referanduma gidilmesinin gerektiğini savundu.

Bahçeli, Kamu-Sen yönetimiyle görüştü; hatıra fotoğrafı çekildi

Bahçeli, Kamu-Sen yönetimiyle görüştü; hatıra fotoğrafı çekildi

Aksaray’da feci olay: 2 yaşındaki bebek balkondan düştü

Aksaray’da 1’inci kattaki evlerinin balkonundan düşen 2 yaşındaki Haydar bebek yaralandı.

Bayburt’ta Geleneksel Oyun Şöleni

Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri’nde çocuklar geleneksel Türk oyunlarıyla eğleniyor.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum: Referandumsuz yeni anayasa olmaz!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum: Referandumsuz yeni anayasa olmaz!

Tosya’da Kaza: Ölülerin Kimlikleri Belirlendi

Kastamonu’nun Tosya ilçesindeki kazada ölenlerin kimlikleri tespit edildi. Yaralılar hastanede.