Düğün salonu çıkışı 2 kişiyi tabancayla vurdu

Kartepe’de Düğün Salonundaki Tartışma Kanlı Bitti: 2 Kişi Yaralandı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde düğün salonunda çıkan tartışma, sokakta silahlı saldırıya dönüştü. B.D. ve O.Ç. isimli şahıslar tabancayla vurularak yaralandı.

Olay, Dumlupınar Mahallesi Askeriye Sapağı Sokak’taki düğün salonunda dün gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. B.K. ile B.D. ve O.Ç. arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan tartışma, sokağa taştı ve kavgaya dönüştü. Bu esnada B.K. tabancayla ateş etti.

B.D. bacağına, O.Ç. ise kasığına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Olayın ardından polis ekipleri tarafından B.K. gözaltına alındı ve silahına el konuldu. Yaralılar ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tutuklandı

Olayın ardından Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan B.K., bugün adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Related Posts

Cerrahpaşa Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi deprem riski nedeniyle taşınıyor

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi’nin faaliyetleri 20 gün süreyle durdurulduğunu açıkladı. Aydın, “Fakülte deprem riski nedeniyle Avcılar Yerleşkesi’ne taşınacak.” dedi.

23 Nisan’da 200 bini aşkın kişi Ata’sına koştu

Anıtkabir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 200 bini aşkın kişi tarafından ziyaret edildi.

Saraçhane davasında savunma yapan genç: Bir polis ‘sizin gibi okumuşları daha çok döveceğiz’ dedi

Saraçhane eylemleriyle ilgili İstanbul 50 Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen 33 sanıklı davada savunma yapan bir genç gözaltı anlarında polisin tutumunu anlattı. Genç, “Polis gözaltına aldıktan sonra ‘öldün mü, sakın ölme daha çok döveceğim’ dedi. Başka bir polis ‘sizin gibi okumuşları daha çok döveceğiz’ dedi” diye konuştu.

Deprem tahmininde bulunan astrolog gözaltına alındı

Myanmar’da 21 Nisan’da büyük bir deprem olacağı tahmininde bulunan TikTok fenomeni astrolog, 22 Nisan’da gözaltına alındı.

HGS’den geçerken dikkat! Ceza kesildi, ehliyetine el konuldu

İstanbul Çekmeköy’de HGS gişelerinden hızlı geçen sürücüye 4 suçtan 6 bin lira ceza kesildi. Sürücünün ehliyetine de el konuldu.

Depremle ilgili 42 yasa teklifi Cumhur İttifakı engeline takıldı

6 Şubat Depremi’nden beri muhalefet depremle ilgili 539 soru önergesi verdi, sadece 25’i zamanında cevaplandı. Meclis’e sunulan 42 yasa teklifi ise reddedildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir