Emniyet kemerlerinizi bağlayın: Musk tekrar Tesla’nın direksiyon başına geçiyor

Elon Musk’un Tesla Yönetimindeki Yenilikler

Elon Musk, Başkan Donald Trump ile yaşadığı çatışmalardan sonra işlerine daha fazla odaklanabilir hale geldi. Trump’ın bütçe yasasıyla Amerika’nın borç sarmalına sürüklenmesine karşı çıkan Musk, seçim sonrası oluşturulan federal hükümet verimliliği iyileştirme örgütünden istifa etti. Bu süreçte, Tesla’nın CEO’su, enerjisini Tesla’nın bu yılki performansını artırmaya odaklamış olabilir.

Bloomberg’in haberine göre, Musk, eski CEO Omead Afshar’ın görevlerini devraldı ve Tesla’nın Avrupa ve Amerika’daki üretim ve satışlarını denetlemeye başladı.

Musk-Zhu İkilisi Tesla’nın Gücünü Artıracak

Şu anda, Tesla’nın diğer pazarlardan sorumlu başkan yardımcısı Tom Zhu ile birlikte, Çinli rakiplerine karşı rekabet gücünü artırmaya çalışıyorlar. Zhu, Tesla’nın küresel üretiminden sorumlu olacak.

Geçmişte Tesla’nın Şanghay Gigafactory’siyle ilişkilendirilen Zhu, şirkette önemli bir rol oynamış ve özellikle Çin pazarındaki operasyonlarda deneyim kazanmıştır.

Bu Yılın Tesla Satış Planları Gözden Geçiriliyor

Elon Musk’ın yemin töreninden bu yana Tesla’nın küresel satışları düşüş gösterdi ve analistlere göre bu trend devam edebilir. Bu yılın sonunda Tesla’nın satışlarında düşüş öngörülüyor.

Tesla’nın 2025 yılında 1,65 milyon araç satması beklenirken, Avrupa pazarındaki toparlanmanın şirkete yardımcı olması bekleniyor.

Musk’ın Karşılaştığı Zorluklar

Musk, siyasi arenadaki müdahaleleri nedeniyle Tesla’nın bazı pazarlardaki itibarını kaybetmiş olabilir. Özellikle Avrupa’da, Tesla’ya karşı olumsuz görüşlere sahip olunduğu belirtilmektedir.

Elon Musk ve Tesla’nın karşılaştığı zorluklar devam ediyor.

Related Posts

Puan peşinde koşarken kaybettikleriniz: Tüketim tuzakları

Ardıç Üçyıldız sadakat programlarının gerçeklerini kaleme aldı… Bu programlar gerçekten tasarruf mu sağlıyor, yoksa sizi gizlice daha fazla harcamaya mı itiyor… Psikolojik tuzakları nasıl tanıyacak ve bilinçli tüketici olarak nasıl korunacaksınız… İşte detaylar:

Resmi Gazete’de yayımlandı… Yumurta satışında yeni dönem!

Yumurta israfının önlenmesi amacıyla sofralık yumurtanın raf ömrü için var olan “son tüketim tarihi” ibaresi, “tavsiye edilen tüketim tarihi” olarak değiştirildi. Yeni düzenlemelere uyum sağlaması için 31 Aralık 2025’e kadar geçiş süresi verildi.

Arhavi’de 8 Bin Maviyemiş Fidanı Dağıtıldı

Arhavi’de çiftçilere 8 bin maviyemiş fidanı dağıtıldı, tarımsal faaliyetler çeşitlendirilecek.

Germencik’te Zincir Market Denetimleri Yapıldı

Aydın’ın Germencik ilçesinde, belediye ekipleri vatandaşların sağlığını ve ekonomik güvenliğini korumak amacıyla zincir marketlerde denetimler gerçekleştirdi. Fiyatlar, son kullanma tarihleri ve hijyen şartları incelendi.

THY’den kabin memuru olmak isteyenlere 4 ayrı kariyer fırsatı

Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları (THY), kabin memuru olmak isteyen adaylara yönelik dört farklı kategoride iş ilanı yayımladı. THY, kariyerine gökyüzünde başlamak isteyen binlerce adaya Take-Off Cabin programı …

Kraliyet Ailesi’ne bu yıl kiraz yok

Vatandaşların yüksek fiyatı nedeniyle tadına bakamadığı kirazı, İngiliz Kraliyet Ailesi de yiyemeyecek. Zirai donun ardından Eskişehir’de kiraz hasadı yapılamıyor.