Hatay Şehir Tiyatrosu miniklere hizmet ediyor

Hatay Şehir Tiyatrosu, Miniklere Hizmet Ediyor

HATAY (İGFA) – Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde çocukların moral ve motivasyonunu arttıracak, fiziksel ve kültürel gelişimlerine destek olacak etkinlikleri düzenliyor.

HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Şehir Tiyatrosu oyuncuları, il genelinde dolaşarak “İki Bavul Dolusu” adlı okul öncesi oyununu son 9 ayda 10 bin 648 çocukla buluşturdu. 15 ilçede sahnelenen oyun toplamda 66 seans oynanırken yıl boyunca çocukların tiyatroyla tanışması ve sevmesi amacıyla etkinlikler gerçekleştirildi.

2025 yılında farklı oyunlar da gelecek.

Şehir Tiyatrosu yetkilileri, 2024 yılı boyunca il genelinde oyunlarını sahnelemeye devam ettiklerini ve yeni yılda da farklı çocuk ve yetişkin oyunlarıyla vatandaşların hizmetinde olacaklarını belirtti. Ayrıca ücretsiz olan “İki Bavul Dolusu” çocuk oyununa katılmak isteyen vatandaşların Hatay Büyükşehir Belediyesi Alo 153 hattından detaylı bilgiye ulaşabilecekleri bilgisini verdi.

Related Posts

Brezilya, 17. BRICS Liderler Zirvesi’ne ev sahipliği yapıyor

Geçen yıl Rusya’da düzenlenen BRICS Zirvesi’nin 17.’si bugün Brezilya’da başlıyor. Putin ve Şi’nin video konferans yöntemiyle katılacağı zirvede Rusya’yı Dışişleri Bakanı Lavrov temsil edecek. Türk Dışişleri Bakanı Fidan da iki gün boyunca BRICS Zirvesi etkinliklerinde yer alacak.

Sen Nehri 102 yıl sonra yüzmeye açıldı

FRANSA’nın başkenti Paris’te Sen Nehri 102 yıl sonra ilk kez yüzmeye açıldı.

CHP’li Ali Mahir Başarır adliye önünde çileden çıktı: ‘Çekin elinizi belediyelerimizin üstünden’

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in hakkında verilen tutuklama kararının ardından adliye önünde açıklama yapan CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, “Onurunuz varsa, cesaretiniz varsa, şerefiniz varsa gelin mücadelenizi bizimle yapın, çekin elinizi belediyelerimizin üstünden” dedi.

İngiltere’den 14 yıl sonra Şam’a ilk ziyaret! Suriye’ye rekor insani yardım

İngiltere Dışişleri Bakanı David Lammy, Şam’da Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara ile görüştü. Bu, İngiltere’den 14 yıl aradan sonra Şam’a bakanlık düzeyinde gerçekleştirilen ilk ziyaret oldu. İngiltere’nin 94.5 milyon sterlin insani yardım, kimyasal silahların imhası için 2 milyon sterlin yardım yapacağı duyuruldu. 

CHP Bulut’tan Timur Soyakn’ın gözaltına alınmasına tepki: Muhalif hiçbir sese, gerçeklere tahammülleri kalmadı

CHP Bulut’tan Timur Soyakn’ın gözaltına alınmasına tepki: Muhalif hiçbir sese, gerçeklere tahammülleri kalmadı

Afrika üzerinden geliyor! Bugün başlıyor: Sıcaklıklar 40 dereceyi aşacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkacağını belirterek vatandaşları günün en sıcak saatlerinde dikkatli olmaya çağırdı.