İsmail Kılıçarslan: Mourinho Kemalist teyzeler gibi

Mourinho’nun Türk Futbolu Üzerindeki Etkisi Ele Alındı

Yeni Şafak yazarı Ersin Çelik, Jose Mourinho’nun Türkiye’deki etkisini eleştirdi. Çelik’e göre, Mourinho Türk futboluna üstten bakan, aşağılayıcı bir tavırla yaklaşıyor. Başarıdan ziyade takımlardan ayrılarak tazminat almayı ticaret yöntemi haline getiren Mourinho, Türk futbolunu aşağılayarak bu tutumunu sürdürmeye devam ediyor.

Çelik’in değerlendirmelerine göre, Mourinho’nun Türk futbolcusuna, taraftarına, gazetecisine ve medyasına karşı olan olumsuz bakış açısı, onun başarısızlıklarına rağmen hala Türkiye’de kalmasını sağlıyor. Ancak Çelik’e göre bu durum, sadece Mourinho’nun ticari çıkarları doğrultusunda hareket ettiğinin bir göstergesi.

Related Posts

Marmara’da yine ortaya çıktı… Teknelerin etrafını sardı

Balıkesir kıyılarında deniz yüzeyinde müsilaj oluştu.

Drift yapan sürücünün otomobiline tabure fırlattı

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bir esnaf, cadde üzerinde drift atan sürücünün otomobiline tabure fırlattı. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

İki nükleer güç kılıcını kuşandı: Patlamalar bölgeyi sarstı, hava trafiği durdu, siviller kaçıyor

Çatışmaların sürdüğü Hindistan ve Pakistan arasındaki Keşmir bölgesinde gerilim durulmuyor. Hindistan hava saldırıları sonrası Lahor’da bir patlama meydana geldi. Hat boyu çatışmalar devam ederken, uluslararası uçaklar hava sahasından kaçınarak dünya hava trafiğini tıkadı. İki nükleer güç arasındaki gerilim hızla tırmanırken, dünya ülkeleri itidal çağrısı yaptı.

Katil İsrail Gazze’ye düzenlediği saldırılarda ikisi çocuk 9 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail’in Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda ikisi çocuk, 9 Filistinli yaşamını yitirdi. İsrail, 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze’de soykırım niteliğinde saldırılar sürdürüyor. Bu saldırılarda çoğunluğu kadın ve çocuk olmak üzere 171 binden fazla kişi yaşamını yitirdi ya da yaralandı; 11 binden fazla kişi ise hala kayıp.

Havalar ısındı, KKKA tehlikesi yükselişe geçti

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan Çetin, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığını bulaştıran kenelerin mayıs ve ağustos arasında daha aktif olduğunu belirterek uyarılarda bulundu.

Dilek İmamoğlu’ndan erişim engeline sert tepki

Dilek İmamoğlu, “Ekrem İmamoğlu’nun X hesabına Türkiye’den erişimin engellenmesi düşünce ve ifade özgürlüğüne müdahaledir ve asla kabul edilemez” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir