İstanbul’da torbacılara ‘uyuşturucu’ baskını: 5 zanlı yakalandı

İstanbul’da Sokak Satıcılarına Operasyon!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında ilçedeki bir evde “torbacı” diye adlandırılan sokak satıcılarına yönelik bir operasyon gerçekleştirildi.

5 Gözaltı!

Operasyon sırasında 5 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyon sırasında evde yapılan aramada bir tabanca, 7 fişek, 2 hassas terazi, çok sayıda kilitli plastik poşet ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Savcılık tarafından gözaltına alınması kararı verilen 2 zanlı ise hala aranıyor.

Related Posts

ABD, Suriye’ye yaptırımları kaldıracak

Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump’ın, Suriye’ye yaptırımları kaldıracak başkanlık kararnamesi imzalayacağını bildirdi.

Hikmet Çetin’den ertelenen ‘kurultay davası’ sonrası Kılıçdaroğlu’na sert tepki: ‘Ben geleceğim, bıraktığım yerden devam edeceğim’ diyor

Eski CHP genel başkanı Hikmet Çetin, kurultay davasının ertelenmesine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Hepimizin Genel Başkanın (Özgür Özel) etrafında toplanmamız lazım. Birlik içinde olmamız lazım” dedi. Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşüp görüşmediği sorulan Çetin, “‘Ben geleceğim, bıraktığım yerden devam edeceğim’ diyor. Ben böyle beyanat verenlerin bir fayda olacağını sanmıyorum” yanıtını verdi.

Ne futbolcu ne sinema oyuncusu… Kimse bu parayı kazanamaz!

Teknoloji devleri arasındaki rekabet son zamanlarda öyle kızıştı ki son olarak çalışanlara ödenen transfer bedelleri de gelinen durumu gözler önüne serdi. Dünyaca ünlü sanatçıların yanı sıra dünya devi kulüplerde oynayan futbolcuların dahi erişemediği maaşlar artık teknoloji şirketlerinin çalışanları arasında sıradan hale geldi.

Sırbistan’da erken seçim isteyen göstericiler ile polis arasında çatışma

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da on binlerce kişi, hükümet karşıtı gösteri düzenleyerek erken seçim çağrısında bulundu. Kentin merkezindeki Slavija Meydanı ve çevresi, protestoya katılan kalabalıklarca dolduruldu. Gösteri sırasında bazı bölgelerde …

CHP grubunda ‘paylaşım’ gerilimi

Kurultay davasına ilişkin açıklamaları sonrası Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren CHP’li milletvekilleri, sosyal medya paylaşımlarıyla eski genel başkanın yanında olduklarını gösterdi. Vekiller, paylaşımın organize olmadığını, haksız tepkilere karşı yapıldığını belirtti.

Kütahya’da milyonlarca boş makaron ele geçirildi

Kütahya’da 5 milyon 980 boş makaron (filtreli sigara kağıdı) ele geçirilen kamyonun sürücüsü gözaltına alındı.