Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 150 bin liralık ziynet eşyası toplamışlar

Malatya’da Dolandırıcılar Yakalandı!

Malatya’da polis veya savcı olarak kendilerini tanıtan dolandırıcılar operasyonla ele geçirildi. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya Valiliği’nin açıklamasına göre, Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, yaşanan dolandırıcılık olayını aydınlatmak için operasyon düzenledi.

Dolandırıcılar, S.E. adındaki vatandaşı terör örgütü tarafından kimlik bilgilerinin kullanıldığı yalanıyla kandırarak 15 Kasım 2024 tarihinde 150 bin TL değerinde ziynet eşyalarını aldılar.

Eş zamanlı operasyonla şüpheliler Şanlıurfa’da yakalandı. Araştırmada, İ.K.’nın halen cezaevinde olduğu belirlendi. Operasyon sonucunda, dolandırıcılık olayında ele geçirilen 150 bin TL değerindeki ziynet eşyaları sahibine teslim edildi.

Şüpheliler İ.A., M.S.S. ve İ.A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Sorgu: Bir kız çocuğu neden babasını öldürmek ister?

Related Posts

19 Mayıs törenlerinde protokole alınmayan CHP’li başkan alanı terk etti

Osmaniye’de düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anme ve Gençlik ve Spor Bayramı kapsamındaki etkinliklerinde dikkat çeken bir tartışma yaşandı. CHP Osmaniye İl Başkanı Mutlu Yavuzer, etkinliklerde protokolde yer verilmemesi üzerine alanı terk etti

Numan Kurtulmuş süreç için tarih verdi

Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, ‘terörsüz Türkiye’ olarak nitelenen yeni sürecin 2013-15’tekine göre planlanan şekilde ilerlediğini savunarak yaz bitmeden tamamlanabileceğini ifade etti. Bahçeli’nin çağrısına da değinen “Meclis adrestir. Komisyonun nasıl olacağı konuşulur” ifadelerini kullandı.

Adana ve Şanlıurfa’da şampiyonluk kutlamasına gölge düştü

Adana’da Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamaları sırasında sarı-kırmızılı bir grup ile Adana Demirspor taraftarı grup arasında kavga çıktı. Şanlıurfa’da da taraftarlar arasındaki bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı.

Oyun şirketi Apple’ı mahkemeye verdi

Epic Games, uzun süredir Apple ile süren anlaşmazlıkta yeni bir adım attı. Şirket, ABD Bölge Yargıcı Yvonne Gonzalez Rogers’a yaptığı başvuruda, Fortnite’ın ABD App Store’a geri dönmesi için Apple’a yasal zorunluluk getirilmesini talep etti.

İki motosikletli felaketi yaşadı: Feci kaza kamerada

Adana’da motosiklete, caddede ilerleyen motosikletin çarptığı kazada 2 sürücü de ağır yaralandı. Kaza anı kameraya yansıdı.

Son dakika… İsrail, Gazze’de katliam yaptı: Hava saldırılarında 100’den fazla Filistinli yaşamını yitirdi

Gazze’deki Sağlık Bakanlığı, İsrail’in düzenlediği hava saldırılarında en az 106 Filistinlinin hayatını kaybettiğini bildirdi.