Londra’da fırsatları anlatacak

Şimşek, Londra’da Yatırımcılarla Buluşacak

Ekonomi Bakanı Şimşek, iki gün boyunca Londra’da yatırımcılar ve finans sektörü temsilcileriyle bir araya gelecek. Türkiye ekonomisinin mevcut durumu ve reform programı hakkında uluslararası yatırımcılara detaylı bilgiler aktaracak olan Şimşek, BNP Paribas’ın düzenlediği Türkiye Konferansı’na konuşmacı olarak katılacak.

Şimşek, konferansta Türkiye ekonomisine dair kapsamlı bir sunum yapacak ve ardından yatırımcı gruplarıyla bire bir görüşmeler gerçekleştirerek Orta Vadeli Program, mali disiplin politikaları ve yatırım fırsatları konularında değerlendirmelerde bulunacak.

Ayrıca, Şimşek, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) yıllık toplantısına katılacak ve Guvernörler Kurulu Genel Oturumu’nda başkan yardımcılığı görevini üstlenecek. Şimşek’in Londra temasları sırasında mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler de gerçekleştirmesi bekleniyor.

Related Posts

Hayrabolulu çiftçiler dert yandı: Biz traktörün kontağını kapattıktan sonra bu işi yapacak kimse yok

Hayrabolulu çiftçiler, girdi maliyetlerinin yüksekliği, yakıt fiyatlarının sürekli artışı ve mali desteklerin azalması nedeniyle şikâyetlerini ANKA Haber Ajansı aracılığıyla dile getirdi. Fahrioğlu köyündeki Ahmet ve Nezih Aydın kardeşler, “Her sene …

İstanbul’daki fabrikasını sattı, Türkiye’den ayrıldı!

Avusturya merkezli ambalaj devi Rondo, ekonomik belirsizlik, yüksek enflasyon ve artan sendikal talepler nedeniyle Türkiye’den çekilme kararı aldı; kaynaklarını Avrupa’daki tesislerine kaydıracak.

Dünyanın en pahalı evini bir Türk satın aldı: 130 milyon dolar verdi

2025 yılı itibarıyla Türklerin yurt dışından aldığı gayrimenkul sayısı, ilk kez yabancıların Türkiye’deki alımlarını geçti. Üstelik dünyanın en pahalı dairesi, 130 milyon dolara bir Türk milyarder tarafından satın alındı.

Tarım Bakanlığı sahtecilik yapanları açıkladı: Kıyma ve sucukta pes dedirten yöntem

Tarım ve Orman Bakanlığı, gıda güvenliğini tehdit eden taklit ve tağşişli ürünlerle mücadele kapsamında denetimlerini sürdürüyor. Bakanlık taklit ve tağşiş yapılan gıdalar listesini güncelledi.

Ekonomik belirsizlikler sürüyor: O merkez bankası faizi sıfıra indirdi!

İsviçre Merkez Bankası, enflasyondaki düşüş ve küresel belirsizlikler nedeniyle faiz oranını sıfıra çekti. Para politikasındaki bu adım, ekonomik dengeleri yeniden şekillendirme sinyali veriyor.

Bakan Yumaklı, yaralı tay “Nazlı” için yapılan yardım çağrısını karşılıksız bırakmadı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Nazlı” adını verdiği yaralı tayının tedavisi için kendisinden yardım isteyen 8 yaşındaki Eyüphan Acar’ın çağrısını karşılıksız bırakmayarak, tayın sağlığına kavuşmasını sağladı.