Manisa Gökçeköy’ün içme suyu artık daha sağlıklı

Manisa’da İçme Suyu Altyapısı Yenilendi

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Gökçeköy Mahallesi’nde bin 400 metre içme suyu şebeke hattını ve abone bağlantılarını yeniledi. Bölge halkına yıllardır beklenen modern ve sağlıklı yaşam koşullarını sunan proje ile 47 yıllık alt yapı sorunu çözüldü.

Gökçeköy Mahallesi’nde gerçekleştirilen altyapı çalışması sayesinde köy sakinleri artık daha sağlıklı içme suyuna kavuşacak. Mahalle Muhtarı Ramazan Özkan, “Eskiden kanalizasyon ve içme suyu hattımız aynı yerdeydi. Altta içme suyu, üstünde kanalizasyon hattı geçiyordu. En ufak bir patlakta iki su karışıyor ve sağlık sorunlarına neden oluyordu. Bu proje sayesinde halkımız daha sağlıklı olacak” şeklinde konuştu.

Related Posts

‘Selam söyleyin’ deyip 4 yerinden vurdu

Antalya’da bir fırında çalışan Ramazan Koçak (58), sokak ortasında tanımadığı kişi tarafından bacağından 4 kurşunla vuruldu. Şüphelinin ateş ederken iş yerinin eski sahibinin oğlu için “B.’ye selam söyleyin” dediği belirtildi.

Diyabet hastası barbie bebek üretildi

Dünyaca ünlü oyuncak devi Mattel, yeni Barbie bebeğini diyabet hastası olarak tasarladı.

Uyuşturucu operasyonu: 35 tutuklama

Ali Yerlikaya, “Narkokapan-Tekirdağ” operasyonları sonucu 35 kişi tutuklandı” dedi.

Ünlü maden suları acilen marketlerden toplatılıyor

Bakteriyel kontaminasyon şüphesiyle Almanya’da piyasada bulunan ünlü maden suyu markalarının bazı partileri acil olarak geri çağrıldı. Tüketicilere “sakın içmeyin” uyarısı yapıldı.

Paşinyan’ın dini liderlere saldırılarına tepki: ‘Amaç geleneksel bağları bozmak’

Brezilyalı uluslararası ilişkiler uzmanı Conceiçao, Ermenistan’da Başbakan Nikol Paşinyan’ın dini liderlere ve Apostolik Kilise’ye yönelik saldırılarının geleneksel tarihi ve kültürel bağları ortadan kaldırmayı amaçladığını belirtti.

ABD Kuzey Koreli hacker Hyok’a siber saldırı yaptığı gerekçesiyle yaptırım kararı aldı

ABD, Kuzey Kore merkezli hacker grubu “Andariel” ile bağlantılı olduğunu belirttiği Song Kum Hyok’a, “kötü niyetli siber faaliyetlerde” bulunduğu gerekçesiyle yaptırım uyguladığını açıkladı.