Muğla Büyükşehir’den yakacak desteği

Muğla Büyükşehir, İhtiyaç Sahiplerine Yakacak Desteği Sağlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, park ve mezarlık gibi alanlarda gerçekleştirdiği temizlik ve bakım çalışmalarından sonra ortaya çıkan ağaç dalları ve kurumuş odunları ihtiyaç sahiplerine yakacak olarak dağıtıyor. Belediye, sahip olduğu bin 435 adet mezarlık ve park alanlarında gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda elde edilen odunları israf etmeden değerlendiriyor. Ekipler, ağaç dallarını ve odunları toplayarak yakacak haline getiriyor ve belirlenen ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor.

Büyükşehir Belediyesi sosyal yardım değerlendirme kurulu tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerine soğuk kış aylarında ısınma desteği sağlıyor. Bugüne kadar bin 740 ihtiyaç sahibi aileye 17 bin 400 çuval odun dağıtıldı. Ayrıca, kesme ve budama çalışmaları sonrasında elde edilen odunlar şehit yakınları ve gazilere de ulaştırılıyor. Ekipler, 13 ilçede 202 şehit yakını ve gaziye yakacak desteğinde bulundu.

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, yapılan sosyal hizmet projeleriyle vatandaşların yanında olduklarını belirtti. Aras, “Büyükşehir Belediyesi olarak hemşehrilerimizin yanında olmak için çeşitli alanlarda çalışmalar yürütüyoruz. Sağlık, tarım, ulaşım, altyapı gibi birçok alanda yatırım yaparken sosyal desteklerle de hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Yakacak yardımıyla da kışın soğuğunda hemşehrilerimizin yanında olmak istedik. Ülkemizin birliği ve vatanımızın savunması için canlarını hiçe sayan şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizin yanında olmak en temel görevlerimizden biridir. Onların yanında olmanın ve ihtiyaçlarını karşılamanın önemine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Related Posts

Senegal’de Başbakan ve Cumhurbaşkanı arasında siyasi kriz

Senegal’de Başbakan Ousmane Sonko, Cumhurbaşkanı Bassirou Diomaye Faye’ı ülkede otorite boşluğu oluşturmakla uçladı. Başbakan Sonko, partisi PASTEF’in bir toplantısında, ABD Başkanı Donald Trump’ın 5 Afrika ülkesiyle düzenlediği mini zirve dolayısıyla ülke dışında bulunan Faye’a sert eleştirilerde bulundu.

Papağan operasyonu: Nesli tehlike altında olan Ara Macao papağanı Aksaray’da bir restoranda bulundu

Doğanın ve hayvanların korunması amacıyla birçok faaliyet yürüten Aksaray Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri, yaptığı çalışmalarda Paşacık Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir restoranda, bulundurulması, beslenmesi, ticareti …

Erdoğan’ı kızdıracak anket! İmamoğlu makası açtı, farkı 15’e çıkardı

Ank-Ar’ın yaptığı son ankette tutuklu İBB Başkanı İmamoğlu’nun, Erdoğan’la arasındaki farkı yüzde 15’e çıkardığı görüldü.

İmamoğlu’ndan dikkat çeken Ümit Özdağ açıklaması

Tutuklu İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında önemli bir mesaj yayınladı

Kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü! Çok sayıda yaralı ve gözaltı var

Gaziantep’te, 3 otomobilin karıştığı zincirleme kaza sonrası kavga çıktı. Sopa, yumruk ve kaldırım taşlarıyla birbirine saldıran ve bölgeye gelen polis ekiplerinin havaya uyarı ateşi açarak sonlandırdığı kavgada 6 kişi yaralandı, 12 kişi gözaltına alındı.

Türkiye her 4 saatte bir sallandı: İşte en çok deprem olan iller…

Türkiye’de 2025’in ilk yarısında 18 binin üzerinde deprem meydana geldi. Türkiye’de ortalamanın üzerinde olan bu veriyle her 4 saatte 1 sarsıntı yaşandı. Buna göre, en çok deprem olan iller de belli oldu.