Şanlıurfa’da telefon dolandırıcılığı operasyonu: 5 kişi tutuklandı

29 Kişi Dolandırıldı! Şüpheliler Tutuklandı!

Güvenlik güçlerine başvuran 29 kişi, kamu görevlisi olduklarını iddia eden dolandırıcılar tarafından telefonla arandı ve dolandırıldıklarını belirtti. Mağdur kişilerin Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinden arandığı tespit edildi. Ekipler, şüphelilerin ‘Atıcı evi’ adı verilen adreste vatandaşları aradığını ortaya koydu. Teknik ve fiziki takibin sonucunda şüphelilerin bulunduğu adrese operasyon gerçekleştirildi ve operasyon sonucunda dolandırıcılıkta kullanılan 9 cep telefonu, 10 sim kart ile 1 kamera kayıt cihazı ele geçirildi.

16 ilde toplamda 29 kişiyi 6 milyon TL dolandırdığı belirlenen 5 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemede tutuklanan şüpheliler, hırsızlık suçundan yargılanacaklar.

Related Posts

23 Nisan’da 200 bini aşkın kişi Ata’sına koştu

Anıtkabir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 200 bini aşkın kişi tarafından ziyaret edildi.

Saraçhane davasında savunma yapan genç: Bir polis ‘sizin gibi okumuşları daha çok döveceğiz’ dedi

Saraçhane eylemleriyle ilgili İstanbul 50 Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen 33 sanıklı davada savunma yapan bir genç gözaltı anlarında polisin tutumunu anlattı. Genç, “Polis gözaltına aldıktan sonra ‘öldün mü, sakın ölme daha çok döveceğim’ dedi. Başka bir polis ‘sizin gibi okumuşları daha çok döveceğiz’ dedi” diye konuştu.

Deprem tahmininde bulunan astrolog gözaltına alındı

Myanmar’da 21 Nisan’da büyük bir deprem olacağı tahmininde bulunan TikTok fenomeni astrolog, 22 Nisan’da gözaltına alındı.

HGS’den geçerken dikkat! Ceza kesildi, ehliyetine el konuldu

İstanbul Çekmeköy’de HGS gişelerinden hızlı geçen sürücüye 4 suçtan 6 bin lira ceza kesildi. Sürücünün ehliyetine de el konuldu.

Depremle ilgili 42 yasa teklifi Cumhur İttifakı engeline takıldı

6 Şubat Depremi’nden beri muhalefet depremle ilgili 539 soru önergesi verdi, sadece 25’i zamanında cevaplandı. Meclis’e sunulan 42 yasa teklifi ise reddedildi.

Pentagon’da Signal tartışması: Özel internet ağı bağlattılar!

Amerikan basını, ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth’in haberleşme uygulaması Signal’i kullanmak için Savunma Bakanlığı’na özel internet bağlattığını yazdı.