Sobalı tek göz evde yaşayan 71 yaşındaki kadın isyan etti: Aç kalıyorum, donuyorum

Osmaniye’nin Kadirli ilçesine bağlı Karakütük Köyü’nde 71 yaşındaki Şerif Yılmaz, yıllardır tek başına elektiriksiz tek odalı bir evde yaşam mücadelesi veriyor.

“OLURSA YİYORUM, OLMAZSA AÇ KALIYORUM”

Eşini 15 yıl önce kaybeden Yılmaz, şunları söyledi:

“Eşim öldü baba yurdundayım. Bir tek kötü bir odanın içerisindeyim. 65’lik maaşı veriyorlar, ne yapayım? Ufak tefek harcıyorum. Olursa evin içerisinde yapıp yemek yiyorum olmazsa yatıyorum, aç kalıyorum. Donuyorum, soba kötü bir soba, hiç iyi değil. Odun ne gezer, ocak ne gezer. Olandan ufak tefek çalı çırpı bulup yakıyorum. Elimde çalı, odun sobayı yakacağım, dondum. Bu kolum çıkmış. Ayağım birbirine dolaşıverdi düştüm. Ne bulursam onu yiyorum. El fenerim var onunla uğraşıyorum, başka bir şey yok.”

Related Posts

23 Nisan’da 200 bini aşkın kişi Ata’sına koştu

Anıtkabir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 200 bini aşkın kişi tarafından ziyaret edildi.

Saraçhane davasında savunma yapan genç: Bir polis ‘sizin gibi okumuşları daha çok döveceğiz’ dedi

Saraçhane eylemleriyle ilgili İstanbul 50 Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen 33 sanıklı davada savunma yapan bir genç gözaltı anlarında polisin tutumunu anlattı. Genç, “Polis gözaltına aldıktan sonra ‘öldün mü, sakın ölme daha çok döveceğim’ dedi. Başka bir polis ‘sizin gibi okumuşları daha çok döveceğiz’ dedi” diye konuştu.

Deprem tahmininde bulunan astrolog gözaltına alındı

Myanmar’da 21 Nisan’da büyük bir deprem olacağı tahmininde bulunan TikTok fenomeni astrolog, 22 Nisan’da gözaltına alındı.

HGS’den geçerken dikkat! Ceza kesildi, ehliyetine el konuldu

İstanbul Çekmeköy’de HGS gişelerinden hızlı geçen sürücüye 4 suçtan 6 bin lira ceza kesildi. Sürücünün ehliyetine de el konuldu.

Depremle ilgili 42 yasa teklifi Cumhur İttifakı engeline takıldı

6 Şubat Depremi’nden beri muhalefet depremle ilgili 539 soru önergesi verdi, sadece 25’i zamanında cevaplandı. Meclis’e sunulan 42 yasa teklifi ise reddedildi.

Pentagon’da Signal tartışması: Özel internet ağı bağlattılar!

Amerikan basını, ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth’in haberleşme uygulaması Signal’i kullanmak için Savunma Bakanlığı’na özel internet bağlattığını yazdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir