‘Terörsüz Türkiye’ hedefi vurgusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Milletvekilleriyle Buluşuyor

ASLIHAN ALTAY KARATAŞ/ANKARA- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grubunun nabzını tutmak, gelişmelere ilişkin görüş ve önerileri ile seçim bölgelerine yönelik taleplerini dinlemek, gerekli talimat ve tavsiyelerde bulunmak üzere dönem dönem gerçekleştirdiği vekillerle buluşma toplantılarına yeniden başladı. 23 Şubat’ta yapılacak AK Parti 8. Olağan Kongresi öncesinde milletvekilleriyle bir araya gelme kararı alan Erdoğan, bu kapsamda dün ilk olarak AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Özlem Zengin ve onun sorumlu olduğu grupta yer alan 50 milletvekiliyle kahvaltılı programda buluştu. AK Parti Konferans Salonu’nda basına kapalı olarak gerçekleşen program 2,5 saaat sürdü. Toplantıda milletvekilleri, Erdoğan’a görüş ve önerilerini sundu.

‘Genel Af Yok’

Toplantıdaki konuşmasında DEM Parti’nin ziyaretleriyle başlayan sürece değinen Erdoğan, milletvekillerinden açıklama yaparken kullandıkları ifadelere dikkat etmelerini isteyerek “Açılım diye bir şey yok. Yeni bir çözüm süreci yok. Sadece Terörsüz Türkiye hedefi var. Kimse bunun dışında ifade çıkaracak bir şey söylemesin” uyarısında bulundu. Erdoğan, genel af iddiasına ilişkin de “Genel af konusunu hiç konuşmayın, böyle bir şey yok” dedi. Erdoğan, önümüzdeki süreçte partisinin diğer milletvekilleriyle de Meclis Grup Başkanvekilleri Muhammet Emin Akbaşoğlu, Abdulhamit Gül, Leyla Şahin Usta ve Bahadır Yenişehirlioğlu öncülüğünde bir araya gelecek.

Related Posts

‘Prompter’ ayrıntısı dikkat çekti… Eski İYİ Partili vekilden ‘Öcalan’ çıkışı: ‘İmralı’yı cezaevi sanıyorduk, stüdyo olmuş…’

Bağımsız Ankara Milletvekili Koray Aydın’dan terör örgütü PKK elebaşı Öcalan’ın videosuna tepki geldi. “İmralı’yı cezaevi sanıyorduk; stüdyo olmuş” diyen Aydın, “İktidar adeta celladına aşık olmuş bir halde ABD ve İsrail’in Ortadoğu’daki planlarına ne yazık ki aracılık etmektedir. İktidarı eleştiren televizyon ekranları karartılırken, bölücü terör örgütü PKK’nın elebaşına ekran açılmaktadır” dedi.

CHP’den ‘TRT’ açıklamasına yanıt: ‘Doğru ama TBMM aylarca Saray’ın talimatını bekliyor’

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un, duruşmaların TRT’de yayımlanmasına ilişkin “Takdir TBMM’nin” ifadelerine yanıt verdi.

Üst geçide çarpan TIR’ın dorsesindeki konteyner otomobilin üzerine kaydı

Kaza, saat 19.30 sıralarında Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi’nde meydana geldi. 95 Evler Sahili yönüne giden M.S. idaresindeki TIR, rampa aşağı indiği sırada dorsesinde bulunan konteyner, 3 metre 75 santimetre yüksekliğindeki üst geçide çarptı …

‘Selam söyleyin’ deyip 4 yerinden vurdu

Antalya’da bir fırında çalışan Ramazan Koçak (58), sokak ortasında tanımadığı kişi tarafından bacağından 4 kurşunla vuruldu. Şüphelinin ateş ederken iş yerinin eski sahibinin oğlu için “B.’ye selam söyleyin” dediği belirtildi.

Diyabet hastası barbie bebek üretildi

Dünyaca ünlü oyuncak devi Mattel, yeni Barbie bebeğini diyabet hastası olarak tasarladı.

Uyuşturucu operasyonu: 35 tutuklama

Ali Yerlikaya, “Narkokapan-Tekirdağ” operasyonları sonucu 35 kişi tutuklandı” dedi.