Bakan Tunç “Çorum’a müjdeyle geldik” diyerek yeni projeleri açıkladı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Çorum’a Yeni Adalet Binası Müjdesi Verdi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Çorum 8. Olağan İl Kongresi’nde yaptığı açıklamada, “Çorum’a gelirken bir müjdeyle geldik. Şu andaki binadan biraz daha büyük bir adalet binasını inşallah kazandıracağız. 2025 yatırım programına aldık” dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Çorum 8. Olağan İl Kongresi’ne katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, Çorum’da hem mevcut yatırımların devam edeceğini hem de yeni projelerin hayata geçirileceğini belirtti. Bakan Tunç, “En son yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 65’in üzerinde Recep Tayyip Erdoğan diyen, ‘Cumhur İttifakı’ diyen bir şehir. Çorum için ne yapsak azdır. Hükümetimizin büyük yatırımları oldu. Çorum, AK Parti iktidarı döneminde gelişti, kalkındı, sanayisiyle, tarımıyla sürekli büyümeye ve ihracatta da öncü şehirlerden olmaya devam ediyor” diye konuştu.

“Çorum’a büyük bir adalet binasını inşallah kazandıracağız”

Çorum’a özel bir müjdeyle geldiğini ifade eden Bakan Tunç, “Çorum’a yaptıklarımız var, yapacaklarımız var. Diğer bakanlıklarımızın da yatırımları hız kesmeden devam edecek. Adalet Bakanlığı olarak da Çorum’a gelirken bir müjdeyle geldik. Çorum’a 25 bin metrekare, şu andaki binadan biraz daha büyük bir adalet binasını inşallah kazandıracağız. 2025 yatırım programına aldık. Daha önce ilçelerimizde Alaca’da, Sungurlu’da, İskilip’te, Osmancık’ta ve Çorum merkezde adalet binalarını hizmete almıştık. Yeni dönemde inşallah yeni adalet binamızda Çorum’da yargı hizmetlerini daha kaliteli olması noktasındaki gayretimizi sürdüreceğiz” dedi.

Ayrıca, Çorum’daki adalet çalışanları için de önemli bir desteği vurgulayan Bakan Tunç, “100 milyonun üzerinde bir kaynak aktararak Çorum’daki hakim-savcılarımız ve adalet personelimizin adalet konutlarıyla ilgili desteğimizi de verdik” ifadelerini kullandı.

Kongre öncesinde Bakan Tunç, Çorum Valiliğini ziyaret etti. Vali Ali Çalgan ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Tunç, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı. Ardından Çorum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş ve Çorum Baro Başkanı Turan Kalıpcı’yı ziyaret eden Tunç, kentteki adli hizmetler hakkında bilgi aldı. Bakan Tunç’a ziyaretlerinde Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can, AK Parti Milletvekilleri Yusuf Ahlatcı ve Oğuzhan Kaya, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ile partililer eşlik etti. – ÇORUM

Related Posts

‘Prompter’ ayrıntısı dikkat çekti… Eski İYİ Partili vekilden ‘Öcalan’ çıkışı: ‘İmralı’yı cezaevi sanıyorduk, stüdyo olmuş…’

Bağımsız Ankara Milletvekili Koray Aydın’dan terör örgütü PKK elebaşı Öcalan’ın videosuna tepki geldi. “İmralı’yı cezaevi sanıyorduk; stüdyo olmuş” diyen Aydın, “İktidar adeta celladına aşık olmuş bir halde ABD ve İsrail’in Ortadoğu’daki planlarına ne yazık ki aracılık etmektedir. İktidarı eleştiren televizyon ekranları karartılırken, bölücü terör örgütü PKK’nın elebaşına ekran açılmaktadır” dedi.

CHP’den ‘TRT’ açıklamasına yanıt: ‘Doğru ama TBMM aylarca Saray’ın talimatını bekliyor’

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un, duruşmaların TRT’de yayımlanmasına ilişkin “Takdir TBMM’nin” ifadelerine yanıt verdi.

Üst geçide çarpan TIR’ın dorsesindeki konteyner otomobilin üzerine kaydı

Kaza, saat 19.30 sıralarında Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi’nde meydana geldi. 95 Evler Sahili yönüne giden M.S. idaresindeki TIR, rampa aşağı indiği sırada dorsesinde bulunan konteyner, 3 metre 75 santimetre yüksekliğindeki üst geçide çarptı …

‘Selam söyleyin’ deyip 4 yerinden vurdu

Antalya’da bir fırında çalışan Ramazan Koçak (58), sokak ortasında tanımadığı kişi tarafından bacağından 4 kurşunla vuruldu. Şüphelinin ateş ederken iş yerinin eski sahibinin oğlu için “B.’ye selam söyleyin” dediği belirtildi.

Diyabet hastası barbie bebek üretildi

Dünyaca ünlü oyuncak devi Mattel, yeni Barbie bebeğini diyabet hastası olarak tasarladı.

Uyuşturucu operasyonu: 35 tutuklama

Ali Yerlikaya, “Narkokapan-Tekirdağ” operasyonları sonucu 35 kişi tutuklandı” dedi.