MSB duyurdu. 5 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri Haftanin ve Barış Pınarı Bölgelerinde PKK/YPG’li Teröristleri Etkisiz Hale Getirdi

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Irak’ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde 2, Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde ise 3 PKK/YPG’li terörist operasyon sonucunda etkisiz hale getirildi.

Açıklamada, “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Haftanin ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen teröristleri etkisiz hale getirerek terörle mücadeleye devam ediyor. Terörü kaynağında yok etmek için kararlılıkla operasyonlarımıza devam edeceğiz” denildi.

Related Posts

CHP Bulut’tan Timur Soyakn’ın gözaltına alınmasına tepki: Muhalif hiçbir sese, gerçeklere tahammülleri kalmadı

CHP Bulut’tan Timur Soyakn’ın gözaltına alınmasına tepki: Muhalif hiçbir sese, gerçeklere tahammülleri kalmadı

Afrika üzerinden geliyor! Bugün başlıyor: Sıcaklıklar 40 dereceyi aşacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkacağını belirterek vatandaşları günün en sıcak saatlerinde dikkatli olmaya çağırdı.

Yaz tatiliniz zehir olmasın! Denizlerin en tehlikeli canlısı… Dakikalar içinde felç geçirebilirsiniz

Elbette çoğumuzun aklına ilk önce köpekbalıkları ya da zehirli denizanaları gelse de, deniz büyüleyici güzelliğinin altında son derece tehlikeli canlılara da ev sahipliği yapıyor. Özellikle ‘Jaws’ gibi filmleri izledikten sonra, plajda rastlanan …

Son dakika… İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne operasyon: Tunç Soyer’in de olduğu 137 kişi adliyeye sevk edildi!

Son dakika haberi… İzmir’de Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı’nın da aralarında olduğu 137 kişi gözaltındaki işlemlerin sona ermesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Aliağa Limanı’nda gemi yangını! Alevler geceyi aydınlattı

İzmir’de Aliağa Limanı’nda sökümü yapılan tanker gemisinde çıkan yangın karadan ve denizden müdahaleyle kontrol altına alındı.

Meclis Başkanı 41 oturumda seçilemeyince 4 eşek getirdi

Kosova’da, 15 Nisan’dan bu yana 41 kez toplanmasına rağmen meclis başkanı seçemeyen siyasi partilere yönelik protestolar sürüyor. Kosovalı aktivist Arianit Koci, meclis binası önüne 4 eşek getirerek siyasetçilerin uzlaşmaz tutumunu eleştirdi.