İzmir’de Tartışma Sonucu Bıçaklama Olayı: 6 Gözaltı

İZMİR Karşıyaka’da Bıçaklama Olayı: Yaralı Gencin Yardımına Vatandaşlar Yetişti

İZMİR’in Karşıyaka ilçesinde, bir grup kişi tarafından sırtından bıçaklanan Ö.H. (22) hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından 6 şüpheli polis tarafından gözaltına alındı. Olay anında yaralı gence yardım eden vatandaşın görüntüleri cep telefonuyla kaydedildi.

Olay, Bostanlı Mahallesi’nde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Ö.H., henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartıştığı kişiler tarafından sırtından bıçaklandı. Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Gelen sağlık ekibi, yaralı genci hastaneye götürdü. Polis, olayla ilgili şüphelilerin kimliklerini tespit edip gözaltına almak için çalışmalarına devam etti. M.T.Ç. (18), Y.C. (18), Ş.H. (19), M.E.A. (18), B.G. (19) ve S.D. (17) adlı şüpheliler yakalandı.

Olayın ardından vatandaşlar tarafından yardım edilen yaralı gencin görüntüleri ise bir kişi tarafından kaydedildi.

Related Posts

İngiltere’den 14 yıl sonra Şam’a ilk ziyaret! Suriye’ye rekor insani yardım

İngiltere Dışişleri Bakanı David Lammy, Şam’da Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara ile görüştü. Bu, İngiltere’den 14 yıl aradan sonra Şam’a bakanlık düzeyinde gerçekleştirilen ilk ziyaret oldu. İngiltere’nin 94.5 milyon sterlin insani yardım, kimyasal silahların imhası için 2 milyon sterlin yardım yapacağı duyuruldu. 

CHP Bulut’tan Timur Soyakn’ın gözaltına alınmasına tepki: Muhalif hiçbir sese, gerçeklere tahammülleri kalmadı

CHP Bulut’tan Timur Soyakn’ın gözaltına alınmasına tepki: Muhalif hiçbir sese, gerçeklere tahammülleri kalmadı

Afrika üzerinden geliyor! Bugün başlıyor: Sıcaklıklar 40 dereceyi aşacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkacağını belirterek vatandaşları günün en sıcak saatlerinde dikkatli olmaya çağırdı.

Yaz tatiliniz zehir olmasın! Denizlerin en tehlikeli canlısı… Dakikalar içinde felç geçirebilirsiniz

Elbette çoğumuzun aklına ilk önce köpekbalıkları ya da zehirli denizanaları gelse de, deniz büyüleyici güzelliğinin altında son derece tehlikeli canlılara da ev sahipliği yapıyor. Özellikle ‘Jaws’ gibi filmleri izledikten sonra, plajda rastlanan …

Son dakika… İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne operasyon: Tunç Soyer’in de olduğu 137 kişi adliyeye sevk edildi!

Son dakika haberi… İzmir’de Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı’nın da aralarında olduğu 137 kişi gözaltındaki işlemlerin sona ermesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Aliağa Limanı’nda gemi yangını! Alevler geceyi aydınlattı

İzmir’de Aliağa Limanı’nda sökümü yapılan tanker gemisinde çıkan yangın karadan ve denizden müdahaleyle kontrol altına alındı.