MİT Başkanı İbrahim Kalın ile Hamas arasında krtik görüşme

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Ibrahim Kalın, Hamas Yetkilileri ile Ateşkes Müzakerelerini Görüştü

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmaların sonlandırılması için devam eden müzakerelerde önemli bir adım atıldı. Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Ibrahim Kalın, Hamas Siyasi Büro Yetkilileri ile ateşkes sürecinde gelinen son noktayı değerlendirmek üzere bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede, taraflar arasında kaydedilen ilerlemeler ele alındı ve ateşkese ulaşmak için yapılan çabaların devam etmesi konusunda mutabık kalındı. Kalın, taraflar arasında sağlanan anlayış ve işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Related Posts

Afrika üzerinden geliyor! Bugün başlıyor: Sıcaklıklar 40 dereceyi aşacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkacağını belirterek vatandaşları günün en sıcak saatlerinde dikkatli olmaya çağırdı.

Yaz tatiliniz zehir olmasın! Denizlerin en tehlikeli canlısı… Dakikalar içinde felç geçirebilirsiniz

Elbette çoğumuzun aklına ilk önce köpekbalıkları ya da zehirli denizanaları gelse de, deniz büyüleyici güzelliğinin altında son derece tehlikeli canlılara da ev sahipliği yapıyor. Özellikle ‘Jaws’ gibi filmleri izledikten sonra, plajda rastlanan …

Son dakika… İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne operasyon: Tunç Soyer’in de olduğu 137 kişi adliyeye sevk edildi!

Son dakika haberi… İzmir’de Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı’nın da aralarında olduğu 137 kişi gözaltındaki işlemlerin sona ermesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Aliağa Limanı’nda gemi yangını! Alevler geceyi aydınlattı

İzmir’de Aliağa Limanı’nda sökümü yapılan tanker gemisinde çıkan yangın karadan ve denizden müdahaleyle kontrol altına alındı.

Meclis Başkanı 41 oturumda seçilemeyince 4 eşek getirdi

Kosova’da, 15 Nisan’dan bu yana 41 kez toplanmasına rağmen meclis başkanı seçemeyen siyasi partilere yönelik protestolar sürüyor. Kosovalı aktivist Arianit Koci, meclis binası önüne 4 eşek getirerek siyasetçilerin uzlaşmaz tutumunu eleştirdi.

Türkiye yangın felaketi yaşıyor! Çeşme ve Ödemiş’te durum kritik

İzmir’in Çeşme, Ödemiş ilçeleri başta olmak üzere; Bursa’nın Mustafakemalpaşa ve Kütahya’nın Gediz ilçelerinde yangınlar devam ediyor.